septembrie 28, 2023

Noi bilete de tratament prin Casa de Pensii Sălaj

0

Casa Județeană de Pensii Sălaj a primit încă 140 bilete de tratament, în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Neptun, Ocna Șugatag, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 23-26 iunie.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, până în data de 15 iunie, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 8, alocate şi neridicate, se face în perioada 15-22 iunie, în funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea, trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut