Noi bilete de tratament pentru pensionarii salajeni

Pentru seria 10, Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate 192 bilete de bilete de tratament in stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Eforie Nord, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Sovata, Târgu Ocna, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 10 -14 iulie, în funcție de stațiune.
Luni, 6 iulie, Casei Județene de Pensii Sălaj, i-au fost repartizate biletele de tratament de la societățile comerciale aflate în relație contractuală cu Casa Națională de Pensii Publice. Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru biletele de la societățile comerciale nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, iar biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă.
În această situație, persoanele interesate care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege pentru acordarea biletelor de tratament se pot adresa Casei Județene de Pensii Sălaj în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.
Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei zilnic, conform programului de lucru, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.
La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2020 (copie şi original) sau adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau medicul de specialitate (copie, cu prezentarea actului original care se va prezenta la momentul eliberării biletului).
Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea, trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.
Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 1.802 cereri privind acordarea de bilete de tratament.
Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

About Author

One Reply to “Noi bilete de tratament pentru pensionarii salajeni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *