septembrie 30, 2022

Noi bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni

Casa Județeană de Pensii Sălaj a primit, pentru cea de-a 12 serie din acest an, 102 bilete de tratament în stațiunile 1 Mai – 42 bilete, Bizuşa – 22 bilete, Covasna – 6 bilete, Băile Felix – 8 bilete, Tușnad – 2 bilete, Neptun – 2 bilete, Moneasa – 12 bilete, Ocna Șugatag – 2 bilete, Buziaş – 2 bilete, Geoagiu Băi – 4 bilete, cu începere din 30 august – 2 septembrie, în funcție de destinație.

Biletele se pot ridica până joi, 18 august, între orele 8.00 -14.00.

Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face în perioada 19 -29 august.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iulie 2022 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere, de la medicul de familie sau medicul de specialitate, este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, în Sălaj au fost depuse 2.580 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.