noiembrie 29, 2022

Noi bilete de tratament pentru pensionari, disponibile din 17 octombrie

Pentru seria 16, Casa Județenană de Pensii Sălaj a primit 169 bilete de tratament în stațiunile 1 Mai, Bizuşa, Covasna, Băile Felix, Băile Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Turda, Tuşnad, Tăşnad, Buziaş, Geoagiu-Băi şi Mangalia, cu începere din data de 2-5 noiembrie, în funcție de destinație.

Biletele se pot ridica începând cu data de 17 octombrie, până în 24 octombrie, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Redistribuirea biletelor de tratament neridicate de către persoanele care au fost în repartiție, funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii, se face în perioada 24 octombrie – 1 noiembrie.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular, prin procură autentificată.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta actul de identitate în original, cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2022 (copie și original)/adeverința eliberată de către angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare eliberării biletului, precum și biletul de trimitere formular cu regim special eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate (copie și original). Pe biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul de specialitate este necesar să fie specificată stațiunea în care se recomandă tratament balnear.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, în Sălaj au fost depuse 2.927 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *