septembrie 22, 2023

Noi bilete de tratament în stațiuni, prin Casa de Pensii Sălaj

0

Marți, 30 mai, Casei Județene de Pensii Sălaj i-au fost repartizate, pentru seria 7, încă 63 de bilete de tratament.

Sunt locuri disponibile la Bizușa-5, Căciulata-2, Covasna-7 , Eforie Nord-4, Felix-11, Govora-2, Herculane-2, Sângeorz-5, Turda-2, Tușnad-5, Tășnad-12 și Vatra Dornei-6, cu începere din 7, 8 sau 9 iunie, în funcție de stațiune.

Având în vedere timpul foarte scurt pentru eliberarea biletelor de tratament balnear, eliberarea acestora se va face în ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, precizează Casa de Pensii.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut