Noaptea Europeană a Muzeelor la Zalău

0
80

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău vă invită sâmbătă, 12 iunie, la Noaptea Europeană a Muzeelor. Programul activităților va începe la ora 14.00, cu ateliere și concursuri pentru copii.

De la ora 16.00, aveți șansa vă testați abilitățile de tras la țintă cu arcul, în cadrul concursului cu premii „Arme vechi. Arcașii pricepuți”.

De la ora 17.00, organizatorii au inclus în program vizionarea filmului „Crulic. Drumul spre dincolo” (2011, Anca Damian).

Între orele 19.00 și 23.30 sunteți invitați la o plimbare în pas domol printre cavaleri, domnițe, daci, romani și târgoveți, iar de la ora 21.00 Trupa Sold Out va fi responsabilă cu delectarea celor prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.