Noaptea Cercetătorilor, marcată online la Muzeul Judeţean

0
96

Noaptea Cercetătorilor Europeni va fi marcată, online, de către Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, printr-o vizită virtuală la Porolissum.

„Pe 27 noiembrie, de Noaptea Cercetătorilor Europeni, te așteptăm la o călătorie în timp absolut specială! E cel mai nou proiect al nostru ”Porolissum 3D” unul care te invită să descoperi patrimoniul așa cum nu ai avut șansa până acum: o vizită in situ unde ruina istorică prinde viață nu doar prin explicațiile ghidului ci, mai ales, prin reconstituirile 3D realizate pe baza informațiilor documentate de specialiști. Vor fi doar o parte din obiectivele cercetate pentru că suntem la începutul acestui proiect complex și da, sunt propuneri bazate pe ceea ce se cunoaște până la acest moment, mereu perfectibile pe măsura dezvoltării cercetărilor. (…) Urmărește-ne pe 27 noiembrie aici și, când vremurile se vor liniști, te așteptăm la Porolissum pentru o experiență completă live”, precizează cei de la Muzeul Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.