La Arena „Antonio Alexe” din Oradea, a avut loc cea de-a VIII-a editie a Turneului International de Karate Openul Bihorului-Ziua Campionilor- Toamna oradeana „Trophy”. La turneu au participat peste 400 de sportivi din 36 de cluburi din Iran, India, Slovacia, Ungaria si Romania. De mentionat ca initial si-au anuntat prezenta 14 natiuni, printre care si SUA.
Organizarea acestei ample actiuni martiale a revenit Palatului Copiilor si Elevilor din Oradea-prin Cercul de Karate, condus de prof.Ioan Vaida, in parteneriat cu CS Shogunul, Primaria Oradea, DJT S Bihor, C.N.K.D.A.S.P, precum si numerosilor sponsori care au contribuit la buna desfasurare a competitiei.
Salajul a fost reprezentat de o delegatie formata din 6 sportivi, membrii ai Cercului de Karate al Clubului Copiilor si din Simleu Silvaniei, prof.Gheorghe Pop-conducator de cerc. Sportivii din Simleu au avut o buna comportare intr-o prezenta selecta, obtinand rezultatele: Natalia Ratiu , locul IV, categoria copii -, 30 kg.; Ciprian Rad, locul I la minicadeti, -40 kg.; Ionut Papp, locul II la cadeti,- 65 kg.; Nicolae Rad , locul II la juniori ,-70 kg si locul I la seniori, -75 kg.
Antrenorul delegatiei din Simleu, prof.Gheorghe Pop, a remarcat evolutia tuturor sportivilor din Simleu, indeosebi a lui Nicolae Rad (foto-loc I), care, desi inca junior, a evoluat excelent la seniori, acesta invingand atat in semifinala cat si in finala sportivi mult mai experimentati decat el, ambii sportivi reprezentand cluburi din Iran.