decembrie 3, 2022

Nicolae Boda din Doba Mare a fost găsit mort

Nicolae Boda, în vârstă de 66 de ani, din satul Doba Mare, a fost găsit miercuri în jurul orei 11 pe o păşune a satului, anunţă Poliţia, care îl dăduse în urmărire națională în 5 noiembrie, când acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întos.
 În răstimpul de şase zile de când a dispărut, Nicolae Boda a fost căutat de poliţişti, de jandarmi, dar şi de săteni. Inspectoratul de Poiţie Judeţean Sălaj spune că pe corpul acestuia nu au fost identificate urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la morgă. 
 Nicolae Boda era de loc din Dioșod, căsătorit în Doba Mare. Are un băiat căsătorit și el. Surse din primărie spun că nu a fost prima dată când Nicolae Boda a dispărut de la domiciliu. S-a mai întâmplat să nu fie văzut preț de câteva zile. Suferea cu sistemul nervos și era încadrat în grad de handicap. stop_coloana Deși era pensionar, mai lucra zilier la unele societăți comerciale din zonă. Săptămâna trecută, joi dimineața, când a ieșit din sat înspre Bocșița, doi consăteni l-au întrebat unde pleacă. “Mă duc în lume”, le-a zis Boda. Și dus a fost.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *