septembrie 23, 2023

Niciun loc liber la vaccinare în Sălaj

4

În județul Sălaj nu mai este niciun loc liber la vaccinare, în niciunul din centrele existente. Cu toate că autoritățile au anunțat încă de marți că la Zalău, din cauza incidenței ridicate, programarea populației generale, din etapa a treia, va putea începe mai repede, oamenii nu se pot înscrie în sistem pentru că nu există locuri disponibile.

Dacă miercuri dimineața era imposibilă programarea celor din etapa a treia în Zalău, atât pe platformă cât și telefonic, miercuri după amiaza, când platforma permitea programarea, oamenii au aflat că nu mai există locuri libere în tot județul Sălaj. Joi dimineața, situația era aceeași. În platformă nu figura nici măcar un loc liber, nicăieri în județ. Totuși, după zeci de insistențe și ore întregi de apăsat butonul de “refresh”, unii mai norocoși au reușit să găsească câte un loc, care apărea sporadic în listă. Care e algoritmul în baza căruia, o dată la zeci de încercări, se ivea o poziție vacantă, e greu de spus.

Potrivit datelor oficiale, la nivel național, nu sunt locuri libere la vaccinare nici în județele Călărași, Dolj, Brașov, Sibiu, Cluj și în capitală.

În schimb, cele mai multe locuri disponibile figurează în județele Suceava, Arad și Timiș.

În județul Sălaj funcționează momentan 7 centre de vaccinare, la Baza sportivă Ileanda, Căminul de persoane vârstnice Cehu Silvaniei, Casa orășenească de cultură Jibou, Cercul Militar Simleu Silvaniei, Sala de sport Hida și două la Cercul Militar Zalău.

4 thoughts on “Niciun loc liber la vaccinare în Sălaj

  1. Mulțumim pt informație și, nu ne mirăm. Evident că nu mai sunt vaccinuri pt cetățenii de rând, vaccinul este dirijat către centrele secrete de vaccinare ale organelor de represiune ale statului cum ar fi Lehliu gară, demascat de ministrul sănătății. Precis că și în Zalău sunt astfel de locații secrete. Pt liberali sunt mai importante organele de represiune ale statului decât acei care muncesc în țara asta și aduc plusvaloare sau decât bolnavii cronici. În istoria recentă a României, numai în perioada Ceaușescu nu erau prioritare organele de represiune, altfel, în perioada stalinistă, de exemplu, dacă trecea un ofițer pe stradă, lumea întorcea capul după el. Ăsta avea bonuri de mălai !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut