Niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus in Salaj

Potrivit informatiilor Grupului de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore nu a fost inregistrat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus. 

rn

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2.253 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 186 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile. Pana astazi, 4 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 13.512 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.269 au fost declarate vindecate si externate.

rn

In judetul Salaj, astazi, 4 mai 2020, se afla in carantina 179 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 374 persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj au fost inregistrate 40 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Din acestea, 18 au fost declarati vindecati, iar 5 au decedat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *