Niciun caz nou de coronavirus in Salaj

In urma informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj nu a fost raportat niciun caz nou de coronavirus, astfel Salajul ramane la 50 de cazuri confirmate. In judet, astazi, 11 mai 2020, se afla in carantina 290 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 332 persoane.

rn

Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, in Salaj au fost inregistrate 50 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate, iar 6 au decedat.

rn

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, au fost plasate in carantina institutionalizata 2.290 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 199 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

rn

Pana astazi, 11 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 15.588 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.245 au fost declarate vindecate si externate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *