septembrie 23, 2023

Nicio persoană confirmată cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

0

Nicio persoană nu a fost confirmată cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, în județul Sălaj, potrivit datelor făcute publice de autorități, care nu precizează însă numărul de teste realizate în intervalul menționat.

Conform datelor centralizate de Instituția Prefectului Sălaj, luni, 28 decembrie, situația epidemiologică la nivelul județului se prezinta astfel: 6.099 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 5.061 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei; 876 cazuri pozitive în prezent, din care, 49 persoane spitalizate, iar 827 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze (monitorizate de medicul de familie); 595 persoane aflate în carantină la domiciliu; 162 persoane decedate, inregistrate de la începutul pandemiei.

Incidența înregistrată la nivelul județului Sălaj era, luni, de 0,91 la mia de locuitori.

UAT-urilor în care incidența depășeste în momentul de față pragul de 1,5/1000 de locuitori sunt: Coşeiu – 2,34, Almaşu – 2,01, Zimbor – 2,00, Zalău – 1,63, Chieşd – 1,58, Bălan – 1,52 și Hida – 3,41.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut