octombrie 5, 2022

Nici urma de elevul de la CNS disparut in urma cu zece zile

De la disparitia elevului de la CNS Tudor Niream au trecut zece zile, iar Inspectoratul de Politie Judetean Salaj ne-a comunicat ieri ca baiatul este cautat in continuare, fiind dat si in urmarire nationala, dar nu e clar daca se intreprind actiuni specifice si, daca se intreprind, in ce constau.
Baiatul de 15 ani a disparut pe 23 noiembrie, la ora 21.00, de la locuinta bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Virsolt. Dupa doua zile de cautari intense pe raza comunei, la care au participat inclusiv 70 de voluntari, politia spunea ca a restrans aria cautarilor la zona Zalaului, pentru ca ar fi fost semnalata prezenta lui in oras. De atunci, insa, nimic.

rn

Parintii, diriginta si colegii
nu au decat semne
de intrebare si sperante

rn

Diriginta lui Tudor Niream, Gabriela Olar, profesor de fizica la Colegiul National Silvania Zalau, spune ca, in aceasta calitate, a luat si ea legatura cu Politia in 30 noiembrie, de unde i s-a spus ca baiatul este cautat in continuare, dar nu i s-au oferit nici un fel de detalii despre unde anume este cautat.
Gabriela Olar a tinut legatura si cu parintii elevului. Dar, in afara de faptul ca sunt daramati de durere, nici ei nu au nici cea mai mica idee ce s-a putut intampla cu copilul.
Colegii de scoala se intreaba si ei zilnic daca nu cumva se stie ceva nou despre Tudor si spera ca il vor revedea in final din nou in clasa.
Din punctul de vedere al situatiei scolare, dirigintei Gabriela Olar ii este inca neclar cum sa procedeze sau daca exista o procedura pentru o astfel de situatie, dar nici nu aceasta este prioritatea. Probabil ca Tudor va fi pus absent si va fi declarat cu abandon scolar daca nu va fi gasit curand, pentru ca asa se impune din punct de vedere tehnic.
Disparitia lui Tudor ramane o necunoscuta si un fapt pe cat de dramatic pe atat de straniu. Daca ar fi fost in Recea, unde se afla la bunici in seara disparitiei, ar fi fost gasit in timpul cautarilor. Dar nu exista certitudini. Din pacate, inca nu se stie absolut nimic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.