Nici o sansa in fata campionilor

Nici o sansa in fata campionilor

Remat Zalau-Tomis Constanta 1-3 (-23, -21, 22, -19)
Echipa antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu a pierdut, miercuri, prima partida din cele trei pe care le va disputa in compania formatiei Tomis Constanta, in mansa tur, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, la volei masculin, cu 1-3 (-23, -21, 22, -19). Prestand un joc pe alocuri bun, dar cu foarte multe greseli personale nefortate (mai ales din serviciu), zalauanii nu s-au putut ridica la nivelul jocului facut de “marinari”.
Setul unu a inceput cu trei atacuri consecutive reusite de Gontariu (3-0), iar Rematul putea spera la o victorie. Dar, la primul timp tehnic de odihna, scorul arata 8-6, dupa care la cel de-al doilea timp tehnic de odihna, Tomis a trecut in avantaj, 13-16, iar Gontariu rateaza un atac si in loc de 15-17 s-a facut 14-18 pentru constanteni. A urmat o serie de 7 puncte reusite de voleibalistii zalauani, fata de un punct reusit de formatia de pe malul marii, iar tabela de marcaj indica 21-19, pentru Remat. La 23-23, constantenii reusesc doua atacuri prin care inchid primul set cu 25-23.
Al doilea set a inceput cu un prim punct castigat de Remat, dupa care se merge cap la cap pana la 3-3. Primul timp de odihna a adus Rematul in avantaj cu 4 puncte, 8-4. La blocajul reusit de trio-ul Sanjberger, Dacovic, Milcov, tabela indica 10-7 pentru Gontariu si compania. De aici, zalauanii parca s-au blocat si reusesc numai trei puncte in comparatie cu cele noua ale Tomisului, astfel ca la al doilea timp tehnic de odihna, constantenii au trei puncte avans, 13-16. Voleibalistii de la Constanta castiga si setul doi, cu scorul de 21-25.
Setul trei, cel mai echilibrat, a fost adjudecat de Remat la mare lupta, 25-22. Se parea ca zalauanii pot intoarce soarta meciului. Dar nu a fost asa.
In setul patru, voleibalistii zalauani gresesc foarte mult la serviciu si pierd setul cu 25-19 si implicit meciul. Pentru a mai spera la calificare, formatia de la poalele Mesesului are nevoie de un miracol in partida retur, din 4 februarie, de la Constanta.
VM Remat Zalau: Todoran, Despotovski, Sanjberger, Alexic, Gontariu, Milcov, Maries-libero. Au mai evoluat: Dacovic, Ciortea, Ateljevic si Ilies. Antrenor principal, Dragan Djordjevic, antrenor secund, Aurel Vlaicu.
Din nou cu Tomis, dar in campionat
Pentru formatia zalauana urmeaza o noua confruntare cu Tomis, sambata, intr-o partida din campionat, contand pentru etapa a XVI-a a Diviziei A1 la volei masculin. Cel mai probabil partida se va disputa cu incepere de la ora 17:00, daca nu va fi televizata, iar daca va fi televizata, ora va fi 17:30, in Sala Sporturilor din Zalau. Daca ar invinge, Rematul ar inregistra a treia victorie consecutiva in campionat in compania unor echipe puternice. Primele doua victorii au fost in fata lui Dinamo, la Zalau (3-0) si in fata Stelei, la Bucuresti (3-1). Trebuie remarcat faptul ca din echipa Tomisului sunt constant selectionati la nationala Romaniei, voleibalistii: Laurentiu Lica, Radu Began si Florin Voinea, ceea ce face ca disputa dintre cele doua formatii sa fie una foarte interesanta. Inaintea partidei, Remat Zalau se afla pe pozitia a sasea, cu 23 de puncte, din 15 meciuri, iar Tomis Constanta ocupa locul doi, cu 28 de puncte, din 14 partide.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *