Nici o medie de 10 curat în Sălaj la Evaluarea Națională

Cu puțin timp în urmă, au fost afișate, pe site-ul evaluare.edu.ro, rezultatele obținute de candidați la Evaluarea Națională. În Sălaj, înainte de contestații, nu există nicio medie de 10.

Doi elevi, unul de la Colegiul Național “Silvania” Zalău, celălalt de la Șoala Gimnazială “Sillvania” Șimleu Silvaniei, au reușit să obțină cea mai mare medie din județ – 9,92.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat în această dimineață că, la nivel național, peste 82% dintre elevii care au susținut Evaluarea Națională în 2022 au obținut medii peste 5. Cele mai bune rezultate, potrivit ministrului, au fost în județul Cluj, iar cele mai slabe, în Teleorman.

La nivel național, s-au înregistrat înainte de contestații 221 medii de 10. La Limba Română sunt 810 note de 10, iar la Matematică avem 2.966 note de 10, a precizat ministrul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut