Nici o medie de 10 curat în Sălaj la Evaluarea Națională

0
1854

Cu puțin timp în urmă, au fost afișate, pe site-ul evaluare.edu.ro, rezultatele obținute de candidați la Evaluarea Națională. În Sălaj, înainte de contestații, nu există nicio medie de 10.

Doi elevi, unul de la Colegiul Național “Silvania” Zalău, celălalt de la Șoala Gimnazială “Sillvania” Șimleu Silvaniei, au reușit să obțină cea mai mare medie din județ – 9,92.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat în această dimineață că, la nivel național, peste 82% dintre elevii care au susținut Evaluarea Națională în 2022 au obținut medii peste 5. Cele mai bune rezultate, potrivit ministrului, au fost în județul Cluj, iar cele mai slabe, în Teleorman.

La nivel național, s-au înregistrat înainte de contestații 221 medii de 10. La Limba Română sunt 810 note de 10, iar la Matematică avem 2.966 note de 10, a precizat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.