Neputinta pe teren propriu FC Zalau-FC Baia Mare 0-2 (0-1)

Elevii antrenati de Marius Pasca si Cristi Oros au dezamagit din nou, pe teren propriu, pierzand partida cu liderul seriei, FC Baia Mare, cu scorul de 0-2 (0-1), intr-un meci contand pentru etapa a XXII-a a Ligii a III-a, Seria a VI-a. Golurile baimarenilor au fost marcate de Batin in minutul 36 si Negrea in minutul 68. Daca in etapa trecuta, zalauanii au facut cea mai buna partida din acest sezon, vineri, Mihai Bode si compania au avut o evolutie foarte slaba, ceea ce l-a facut pe Marius Pasca sa declare, la finalul partidei: “Azi (n.r vineri) am fost dominati la toate capitolele, la daruire, la posesie, la ocazii de gol, la dorinta de a castiga. La golurile primite am facut niste greseli de incepatori”.
Partida a inceput cu o prima ocazie de gol a celor din Baia Mare, in urma unei centrari de pe partea stanga, care a fost respiNsa de Podina, de pe linia portii (min 16). Cinci minute mai tarziu, Gorga a avut golul in varful bocancului, dar aluneca in interiorul careului. In minutul 27, FC Baia Mare trece pe langa deschiderea scorului, printr-un sut care trece milimetric pe langa stalpul drept al portii. Baimarenii deschid scorul prin Batin, in minutul 35, dupa o pasa a lui Radu Erst. Dupa reluare, Marius Pasca il trimite in teren pe Mihai Bode, in speranta de a da vigoare unui atac anost. Intr-adevar, intrarea lui Bode se vede imediat cand acesta il pune in situatie de gol pe Mayor, al carui sut a fost blocat de aparatorii adversi. In minutul 68, Chiorean trece pe langa egalare printr-o lovitura de cap direct in bratele portarului. In acelasi minut, Batin scapa pe partea stanga si centreaza excelent pentru Negrea, care majoreaza scorul printr-o lovitura de cap, la coltul lung. Partida se incheie cu un asalt al zalauanilor, dar fara folos. Astfel, FC Baia Mare ramane neinvinsa dupa partida de vineri, in timp ce FC Zalau isi continua neputinta pe teren propriu. Va reamintim ca in acest retur, zalauanii au invins in toate partidele din deplasare, in timp ce pe teren propriu au pierdut in toate partidele.
Dupa aceasta partida, FC Zalau ramane pe locul noua, cu 31 puncte, dar cu un joc mai putin. In urmatoarea partida, FC Zalau se va deplasa la Seso Iara, vineri, 3 aprilie.
FC Zalau-Madaras, Mocean (Potra 67), Jula, Cosma, Negrean (Barnutiu 80), Podina (Kordis), Toth, Gorga, Ignat (Bode 45), Chiorean. Rezerve-Chis, Oros, Vegh. Antrenor principal, Marius Pasca, antrenor secund, Cristian Oros.
FC Baia Mare-Bota, Han, Hodor, Iodi, Bar, Drule, Ernszt (Bichiri 53), Ardelean (Achim 45), Negrea, Barbuloviciu (Moldovan 88), Batin (Berki 83). Rezerve-Ster, Durus, Colar. Antrenor principal, Florin Fabian, antrenor secund, Dionisie Bumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *