Nepregatiti chiar si pentru zapada de primavara

0
24

Incepand inca de azi noapte, vremea s-a schimbat radical la Zalau si a inceput sa ninga. Dimineata, drumurile erau acoperite cu zapada,peste oras ingerii parca au asternut un cearceaf alb.  Dar au aparut si problemele. Cum se stie, de fiecare data autoritatile sunt luate prin suprindere. Copaci rupti, cabluri electrice cazute pe drum, artere de circulatie blocate, mizerie, trotuare periculoase. Drumul care merge spre Casnica,  – sens unic – era blocat de o masina de la Politia Locala Zalau, pentru ca acolo era cazute mai multe cabluri electrice, din cauza greutatii zapezii. In mai multe locuri din oras mai multi arbori s-au rupt, crengi mari au picat pe trotuar sau chiar pe masini. De exemplu in zona strazii Tudor Vladimirescu, bloc Dalia, mai multe crengi mari sau rupt din copaci si au cazut fie pe masini, fie pe trotuare. Muncitorii de la Citadin sau mobilizat mai greu. stop_coloana Dimineata in jurul orelor 8.00 muncitorii de la Citadin erau inarmati cu maturi si lopeti, pentru a inlatura zapada periculoasa de pe trotuare, dar tot ineficinet. In multe zone circulate si statii de autobuze, zapada era prezenta chiar si la ora 10.00. Nici un utilaj nu a iesit din „barlog” pentru a actiona  la inlaturarea zapezii, atata cata era in zori.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.