Nepotism – pana cand? In Spitalul Zalau – doua rude

Nepotism – pana cand? In Spitalul Zalau – doua rude

La solicitarea cotidianului “Graiul Salajului” referitoare la comentariul anonim postat pe forumul ziarului, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Doamna director administrativ a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau afirma ca in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau este angajata o verisoara de-a dansei, care a promovat concursul organizat in data de 22.02.2007, in vederea ocuparii postului de registrator medical in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau face afirmatia ca in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau este angajat fiul surorii sale vitrege, care a promovat concursul organizat in data de 06.09.2006 in vederea ocuparii postului de analist (programator) ajutor in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau. La acea data a fost publicat pentru a fi scos la concurs un singur post, pentru care s-a prezentat un singur candidat, care a promovat probele de concurs, fiind angajat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.
In ceea ce-i priveste pe ceilalti membri ai Comitetului Director al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, acestia au declarat ca de la data numirii in functii de conducere in cadrul spitalului, nici o ruda de-a dansilor nu s-a prezentat la vre-un concurs organizat de catre Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, in vederea angajarii.
Facem mentiunea ca orice post in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau se obtine prin concurs, iar in ceea ce priveste concursurile organizate in data de 22.02.2007 si 06.09.2006, acestea au fost organizate in conformitate cu dispozitiile legale, fiind indeplinite toate procedurile de publicitate si transparenta, astfel incat orice persoana interesata a avut posibilitatea de a candida pentru aceste posturi.
In cazul in care exista suspiciuni legate la acest subiect, va asiguram de disponibilitatea conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Zalau de a pune la dispozitia celor interesati documentele care au stat la baza promovarii acestor concursuri.
Manager,
ec. Muresan F. Ioan
Nota redactiei: Reamintim ca pe site-ul ziarului nostru, la rubrica “Nepotism – pana cand?”, se scria ca si in Spitalul din Zalau sunt angajati nepoti si prieteni ai directorului.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *