februarie 5, 2023

Asteptam primaria
Primaria Zalau pare sa fie una dintre institutiile cu cele mai multe exemple de legaturi familiale.
Pornind de la nominalizarea institutiei pe site-ul nostru, la rubrica “NEPOTISM – pana cand?”, ieri, i-am solicitat domnului primar Radu Capilnasiu o lista cu angajatii – rudenii din primarie. Daca ar fi fost doua – trei cazuri, ca si la Finante, am fi primit raspunsul tot ieri. Se pare, insa, ca lista e mai lunga si asteptam.

Unele institutii publice au devenit adevarate afaceri de familie. Soti, sotii, copii, nepoti ajung salariati la stat pentru ca sunt rudele cuiva. Ziarul nostru isi propune sa scoata din anonimat aceste “clanuri”, platite din bani publici. Rugam cititorii care au cunostinta despre astfel de cazuri sa ni le semnaleze prin scrisori, e-mail-uri sau pe site-ul ziarului. Dupa o documentare prealabila, cazurile de nepotism confirmate se vor concretiza in materiale de presa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut