Omul de afaceri Ionut Negoita a declarat, marti, ca va oferi componentilor echipei nationale apartamente in valoare de 1,5 milioane de euro in cazul unei calificari la Cupa Mondiala din 2010. „Meciul cu Serbia este foarte important pentru echipa nationala. Am reactivat oferta facuta si in timpul Campionatului European, si anume un milion si jumatate de euro in locuinte. Ramane valabila aceasta oferta daca se califica la Campionatul Mondial. Am vorbit cu Mircea Sandu si este de acord. Daca exista o motivare materiala, interesul va creste. Apartamentele pe care le voi oferi fac parte dintr-un cartier cu 1700 de apartamente pe care noi l-am construit”, a declarat Negoita.
Omul de afaceri, care a dorit preia pachetul majoritar de actiuni al FC Rapid, a declarat ca se mai gandeste daca ii va premia pe jucatorii dinamovisti la derbiul cu echipa giulesteana, din cadrul etapei a XXII-a: „Sunt sponsor la Dinamo, iar la Rapid a fost o tentativa esuata de a prelua clubul. Nu as spune ca am fost inselat. Modul de abordare nu a fost insa adecvat la importanta lucrurilor pe care le discutam. O sa ma gandesc daca voi face o oferta in ceea ce priveste o premiere a dinamovistilor la aceasta partida”.
Ionut Negoita a participat marti, alaturi de fotbalistul dinamovist Ionel Danciulescu si jurnalistul Cristian Topescu, la o conferinta de presa in cadrul careia s-a anuntat ca s-au strans 26.000 de euro in campania de ajutorare a unui copil, Cristian Stefan. Totodata, Ionel Danciulescu a anuntat ca toate incasarile de la urmatoarele trei partide pe care Dinamo le va disputa pe teren propriu vor fi donate cu acelasi scop. Cristian Stefan urmeaza sa fie operat la o clinica din strainatate, costurile acestei interventii ridicandu-se la aproximativ 170.000 de euro.