Ne alegem primarii in 27 septembrie

Data alegerilor locale a fost stabilită pentru 27 septembrie, in cadrul sedintei de Guvern de ieri, 25 iunie. De aceasta data, vom avea o campanie electorala lipsita de mitinguri si adunari publice.

Am adoptat (…) un proiect de lege prin care propunem data alegerilor 27 septembrie (…). Alegerile vor putea fi organizate si pe perioada epidemiei. Daca vom avea un numar mai mare de cazuri de Covid, va trebui sa evitam adunarile publice, mitingurile electorale, dar se face campanie din casa in casa, candidatii vor trebui sa poarte masca, pentru ca in spatii inchise se poarta masca, se va apela la o campanie mai intensa pe media, pe online, ca acum online este clar un mijloc de comunicare safe. Trebuie sa se adapteze si candidatii si alegatorii”, a afimat premierul la un post national de televiziune.

Cat despre alegerile generale, acestea ar putea avea loc in data de 6 decembrie.

“Alegerile generale, dupa opinia noastra, sorocul lor, termenul lor constitutional este pe data de 6 decembrie. E data pe care noi am propus-o, astept si punctele de vedere ale altor formatiuni politice privitor la aceasta data”, a afirmat Ludovic Orban.

About Author

4 Replies to “Ne alegem primarii in 27 septembrie”

  1. Marie -du-te si te culca pesedista ce esti !Rusine sa va fie voua pesedistilor care indemnati poporul sa nu respecte distatarea sociala si purtatul mastii de protectie -unde e cazul.

  2. Sa inteleg ca prof. dr. Bulgarean , tip anost , pe care ciuma cacanie l-a tot ridicat in slavi , a terminat cursa pentru Primarie inainte de a o incepe ??! Cinste lui , cinste peneleului ! Cu astfel de asa zis candidati din partea ciumei cacanii PSD-ul castiga detasat Primaria Zalau si presedintia Consiliului Judetea !!

  3. Mai Ioane !ti-am spus ca esti un prost psihopat ciumat rosu irecuperabil.Sapoca sau Socola?Alegerea este a ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *