septembrie 24, 2023

Doar 182 de nou-nascuti au venit pe lume in luna februarie a acestui an, in judetul Salaj, numarul fiind cu aproape 22% mai mic decat in luna precendenta si in scadere cu 15% fata de februarie 2008, potrivit Directiei Judetene de Statistica Salaj. In ceea ce priveste rata natalitatii, in februarie 2009, aceasta a fost de 8,9 nascuti-vii la mia de locuitori, fata de 11,4 in luna precedenta si 10,5 in 2008.
In paralel s-a redus si numarul deceselor. Astfel, in cea de-a doua luna din an s-au inregistrat 285 de decese, mai putine cu 4,4% fata de ianuarie, dar in crestere cu 2,5% in raport cu luna februarie a anului trecut. Rata mortalitatii generale a fost de 14 decedati la 1.000 de locuitori, in comparatie cu 14,6 in ianuarie si 13,6 in 2008.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut