ianuarie 29, 2023

HC Zalau-Rulmentul Brasov 30-34 (12-19)
Formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu, HC Zalau, a pierdut duminica, la Zalau, in fata vicecampioanei Romaniei, Rulmentul Brasov, la capatul unui joc spectaculos, cu o atmosfera incendiara in tribune. Cu o sala plina pana la refuz, partida incepe cu un gol marcat de Ionela Stanca de la Brasov, iar Georgiana Coadalata aduce egalarea pentru Zalau in minutul 2. Urmeaza o serie de trei goluri marcate de brasovence si un gol marcat de Mihaela Ivan (HC Zalau), tabela de marcaj indicand in minutul 8, 5-2 pentru Brasov. La jumatatea primei reprize, Cristina Neagu inscrie pentru 11-5, Dana Babeanu reduce din diferenta, 11-6. Prima parte se incheie cu un gol marcat de Florina {urcas, dupa o pasa in diagonala primita de la Oana Bidascu. Astfel, scorul la pauza era 12-19 pentru Brasov si se prefigura o victorie clara a Brasovului. Zalauancele au inceput in forta a doua parte, reusind sa marcheze repede doua goluri prin Alina Czeczi si Adriana Holhos, iar scorul a fost in minutul 32, 19-14 pentru Brasov.Pe tot parcursul reprizei secunde, Coadalata si compania incearca sa se apropie de Brasov, insa experienta jucatoarelor antrenate de Herbert Muller, si-a spus cuvantul si au castigat in cele din urma partida cu 34-30.
De remarcat in aceasta partida evolutia portarului de la Zalau, Mirela Nichita, care a avut o serie de parade exceptionale, facand ca la finalul partidei diferenta sa fie de numai patru goluri.
Pentru HC Zalau au marcat: Holhos si {urcas cate 6 goluri, Ivan si Coadalata cate 5, Babeanu si Bidascu cate 3 si Czeczi 2.
Pentru Brasov au marcat: Gasca 9 goluri, Neagu 7, Stanca 6, Barbosa si Horvat cate 4, Amariei 3, Gheorghe 1.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut