septembrie 21, 2023

Municipiul Zalău, lider național în eficientizare energetică. Primarul Ionel Ciunt a primit trofeul la Gala AMR

0

Miercuri seara, la Gala Municipiilor din România, primarului Ionel Ciunt i-a fost oferit trofeul de excelență în eficientizare energetică.

Municipiul Zalău, lider național în eficientizare energetică. Primarul Ionel Ciunt a primit trofeul la Gala AMR

Premiul a fost acordat administrației locale pentru numeroasele proiecte accesate pentru eficientizarea energetică a clădirilor publice și private din Municipiul Zalău, cu fonduri europene, reședința Sălajului devenind astfel un exemplu la nivel național pentru preocuparea de a crește calitatea vieții cetățenilor și de a reduce costurile cu energia.

”Premiul de excelență în eficiență energetică primit de Municipiul Zalău în această seară, la Gala Asociației Municipiilor din România, ne onorează și este un imbold pentru echipa noastră să continuăm cu și mai multă determinare dezvoltarea comunității! Am reușit să eficientizăm energetic, prin fonduri europene, zeci de clădiri publice și locuințe private, municipiul nostru fiind recunoscut la nivel național pentru multitudinea acestor tipuri de investiții finalizate, în derulare sau care așteaptă semnarea contractelor de finanțare. Mulțumesc întregii echipe care a pus umărul la accesarea fondurilor, partenerilor noștri, beneficiarilor acestor proiecte derulate de Primăria Municipiului Zalău, comisiei care a evaluat și a decis acordarea acestor premii și, nu în ultimul rând, Asociației Municipiilor din România pentru distincția oferită!”, a fost mesajul primarului Ionel Ciunt, după Gala AMR.

În discursul susținut la Opera Națională din București, Ionel Ciunt a precizat că peste 1.000 de apartamente din Zalău beneficiază de eficiență energetică, dar și mii de elevi care învață în unitățile de învățământ modernizate. În plus, există în derulare proiecte de creștere a eficienței energetice pentru alte unități de învățământ și că întotdeauna a considerat că investiția în educație oferă cea mai bună dobândă pe termen mediu și lung.

Gala Asociației Municipiilor din România s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Preşedinţiei Române și au fost premiate mai multe administrații din țară. Pentru eficiență energetică doar Zalăul, Alba Iulia și Piatra Neamț au primit distincții.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut