Moțiunea simplă împotriva ministrului Lucian Bode, respinsă la vot

Moțiunea simplă împotriva ministrului Lucian Bode, respinsă la vot
Lucian Bode, propunerea premierului desemnat, Ludovic Orban, pentru a ocupa functia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, participa la sedinta Biroului Politic National al Partidului National Liberal (PNL), joi 24 octombrie 2019, la Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului de Interne, liberalul sălăjean Lucian Bode. Moțiunea, depusă de 55 de parlamentari USR şi neafiliaţi, a întrunit 88 de voturi pentru, 162 de voturi împotrivă, iar 6 deputați nu au dorit să voteze.

Prin moţiunea simplă intitulată “Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”, semnatarii au cerut demisia lui Lucian Bode de la conducerea MAI, pe motiv că nu ar fi reușit să reformeze instituţia.

De cealaltă parte, ministrul Lucian Bode a catalogat moțiunea drept “o shaorma cu de toate”, plină de minciuni.

“În cei 14 ani de activitate parlamentară, am scris şi am semnat zeci de moţiuni simple, dar niciodată nu am văzut un text ilogic şi plin de minciuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă, precum cel pe care îl dezbatem astăzi. De la Transporturi la Poliţie, de la Facebook la aşa-zisa secretizare a tezei de doctorat. Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate. Un text din care nici voi, semnatarii, nu cred că aţi înţeles mai nimic. Ceea ce vă mână în acest demers lamentabil este disperarea. Disperarera a două formațiuni politice, din care una tocmai și-a pierdut reperul și o oaste de strânsură formată din zece plăieși. (…) Adevărul e că irelevanța vă ustură, dar adevărul nu”, a afirmat Lucian Bode în cadrul dezbaterilor de luni, în plenul Camerei Deputaţilor.

About Author

1 Comment

  1. Nariys

    Păcat ca a fost respinsă! Ăsta, șeful lui ( Ciucă) , precum și alții au plagiat! Din păcate prin tertipurile lor , nu se poate demonstra asta! Deocamdată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *