ianuarie 28, 2023

Moșu` a sosit la copiii legitimați la SCM Zalău

Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău a fost plină de copii, luni seara, când Moșul a poposit pentru a lăsa cadouri pentru sportivi.

Peste 300 de copii legitimați la secţiile Sport Club Municipal Zalău – fotbal, volei, karate, judo și box – au primit cadouri din partea lui Moș Nicolae, pentru că au ales sportul și au adus rezultate cu eforturi susținute prin seriozitate și antrenament, pentru municipiul Zalău.

Sursa video: https://www.facebook.com/Ciunt.Ionel

Conducerea Clubului și municipalitatea au decis să le aducă o mică bucurie cu ocazia frumoasei tradiții a darurilor de Moș. Le-au mulțumit pentru performanțe și i-au felicitat primarul Ionel Ciunt, viceprimarul Nicolae Fazakaș, administratorul public Călin Forț, directorul SCM – Claudiu Bujor alături de echipa managerială, iar invitat a fost subprefectul Florin Florian.

“Primul lucru la care m-am gândit când am înființat acest club a fost acela de a oferi copiilor din Zalău șansa de a face sport și mă bucur că sunteți peste 300 de copii legitimați la clubul Primăriei Municipiului Zalău. Vă felicit pentru rezultatele obținute, iar în anul următor, vă doresc să fiți chiar mai buni. În această seară am decis să oferim câte un cadou din partea clubului deoarece meritați acest lucru. Vă îmbrățișez pe toți, dar și pe părinții voștri, și vă doresc tuturor Sărbători Fericite!”, a fost mesajul primarului Ionel Ciunt.

Directorul SCM Zalău, Claudiu Bujor, a dezvăluit că marile sale dorințe au fost ca SCM Zalău să devină o mare familie și să obțină rezultate bune în competiții. Le-a mulțumit tuturor copiilor și antrenorilor pentru eforturile lor și pentru sufletul pe care îl pun în acest club.

”De când am venit, mi-am propus două lucruri: să fim o familie și să obținem rezultate bune în competiții. În această seară îmi dau seama ce frumoasă familie avem”, a declarat Bujor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut