octombrie 5, 2022

Mort dupa ce a cazut cu bicicleta, pe care se urcase beat crita

Un barbat de 60 de ani, din comuna Crasna, si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu bicicleta. Evenimentul s-a întâmplat joi, 12 iulie, în jurul orei 18.00. 

rn

Probatoriul administrat în cauza, pâna în prezent, a eviden?iat ca barbatul se deplasa cu bicicleta pe raza localitatii Crasna, iar pe un sector de drum în panta s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.
În urma recoltarii probelor biologice, alcoolemia barbatului a indicat o valoare de 3,30 g/l alcool pur în sange, informeaza Politia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.