noiembrie 27, 2022

Montagne Russe – Femeile vin de pe Venus iar barbatii de la baut – Spectacol de teatru inedit

Asociatia Pro Teatru va invita la spectacolul Montagne Russe, miercuri, 13 noiembrie, incepand cu ora 19:00, la Kalvineum(fosta Casa Municipala de Cultura), str. Corneliu Coposu, nr. 17.
Prin termenul -montagne russe- se intelege un tip popular de distractie dezvoltata pentru parcuri de distractie si parcuri tematice moderne. in spectacolul din 13 noiembrie va fi vorba despre un montagne russe plin de bucurie si voiosie. Sau poate despre o problema adevarata din viata reala?Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relatii si iubiri care ridica semne de intrebare. "Cand a fost dragostea pentru tine un montagne russe, sa te ia si sa te dea cu capul de toti peretii?"intalniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocari, comedii, zambete, povesti de amor, povesti desprinse din universul nostru zilnic.Un altfel de montagne russe. Un spectacol construit pe fragmente din cartea ”Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut” de Simona Tache si Mihai Radu.
„Ne bucuram sa venim cu o oferta culturala si in luna noiemrbie. Spectacolul propus de noi este un mix intre drama si comedie, care dezbate teme importante precum dragostea si tineretea. Asa cum se intelege din titlu, spectatorii vor fi purtati printr-un carusel emotional, trecand de la zambete si bucurie la lacrimi si tristete, nervi, indignare si fel de fel de sentimente pe care societatea din ziua de astazi le reprima din ce in ce mai des.” – Darius Prodan, Presedintele Asociatiei Pro Teatru. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *