Momentele boss-ului in fata Primariei

Momentele boss-ului in fata Primariei

Proprietarul unui SUV cu numere de Salaj a parcat sfidator, pe trecerea de pietoni din fata primariei Zalau. Fotografia am primit-o pe pagina de facebook a ziarului de la un cetatean care, pe langa poze, ne-a scris ca aceasta persoana a parcat “Like a BOSS” si a stat ceva timp, blocand atat circulatia pe trecerea de pietoni, cat si accesul auto din fata Primariei.
Am cerut lamuriri la primarie legat de situatia data si am intrebat daca Politia Locala a aplicat vreo snactiune celui care a incalcat legea chiar in fata cladirii Primariei Zalau, pe care scrie mare “Nimeni nu este mai presus de lege”.
Raspunsul Primariei Zalau este urmatorul: “In ceea ce priveste autoturismul SUV, marca VOLVO de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare SJ 09 CIP, de culoare ro?ie: Autoturismul respectiv se deplasa stop_coloana pe Bulevardul Mihai Viteazul, a oprit câteva momente în parcarea din fata Primariei Municipiului Zalau, cât sa permita unei persoane aflate în autoturism sa coboare, dupa care s-a reintegrat în trafic.” Ca sa vezi. |tiau de el. Mai ales stiau ca a stat numai “cateva momente” si ca s-a reintegrat repede in trafic. Sa ne fie rusine, ne-am luat de omul corect, adica de cine nu trebuie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *