septembrie 28, 2022

Momente tensionate la meciul dintre Volei Municipal Zalau si Arcada Galati!

Pe parcursul setului trei, la masa la care lucrau cei doi statisticieni s-au iscat câteva contre taioase, însa pentru ca lucrurile sa nu degenereze a interveni un steward de la firma de paza si protectie

rn

Partida dintre Volei Municipal Zalau si Arcada Galati a fost un derby în adevaratul sens al cuvântului. Sub fileu, cele doua formatii au oferit un adevarat spectacol, dar au fost si unele tensiuni între jucatori, fapt pentru care arbitrul principal a fost nevoit sa acorde câteva cartonase galbene, chiar si rosii, pe final. Tenisiuni au fost si pe margine, chiar la masa la care lucrau cei doi statisticieni, Marius Pop de la Volei Municipal Zalau si Djordje Nahod de la Arcada Galati.
Totul s-a întâmplat în setul trei, când statisticianul sârb de la Arcada a avut câteva replici acide la adresa celor din jur si din câte se pare a înjurat în limba sârba! La fata locului a fost si presedintele Vasile Cota, care a cerut ajutorul unui steward de la Dia Guard Protection pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Omul de la firma de paza si protectia a venit rapid la masa celor doi statisticieni si a ramas acolo pâna la terminarea jocului.
“Statisticianul de la Arcada s-a întors si a început sa înjure în sârba, în general pe toata lumea. I-am spus sa termine fiindca înteleg ce spune. Nu a fost mare lucru, doar niste nervi si ne-am luat putin la cearta”, a spus Marius Pop, statisticianul de la Volei Municipal Zalau, care a venit la echipa zalauana, chiar în vara, tocmai de la Arcada Galati.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.