octombrie 7, 2022

Momente deosebite la Zilele Zalaului

Amfiteatrul din Parcul central a fost arhiplin vineri seara, la Folk Fest, editia a VII-a, eveniment la care a participat si primarul Zalaului, Ionel Ciunt, alaturi de sotie. Au cantat Adrian Bezna, Magda Puskas, Adrian Margineanu, Cristi Buica, Rares Suciu si poetul Andrei Maftei.

rn

Sambata, 28 iulie, Fanfara Promenada a sustinut un concert de 30 de minute in fata Cladirii Transilvania. De la ora 10.00 a inceput sedinta festiva, in cadrul careia a avut loc un concert simfonic cu Orchestra Simfonica Alegria. Apoi a urmat deschiderea festiva si discursul de deschidere al primarului Ionel Ciunt.

rn

La deschiderea oficiala a Zilelor Zalaului, municipalitatea a premiat 56 de cupluri din Zalau care au implinit 50 de ani de casnicie. Fiecare cuplu a primit 300 de lei si li s-a oferit o masa festiva la restaurantul Hotelului Meses.

rn

Primarul Ionel Ciunt, împreuna cu cei doi viceprimarii, s-au întâlnit la sediul Primariei cu reprezentantii ansamblurilor folclorice straine care au urcat pe scena duminica, la a 43-a editie a Festivalului International de Folclor "Ecouri Mesesene". Ne-au onorat cu prezenta reprezentanti ai ansamblurilor folclorice din Israel, Italia, Spania, Slovacia, Ungaria, Bulgaria si Polonia.

rn

Sambata, la ora 18.00, pe scena principala a inceput concertul deschis de Sergiu Chirila, Silvie Etno, trupa Vunk, iar spre seara a urcat pe scena renumitul solist Horia Brenciu cu orchestra. Prezentator a fost Cosmin Selesi.

rn

Ziua de duminica a fost dedicata Festivalului International de folclor "Ecouri Mesesene", spectacol care a inceput de la ora 14.00. Pe scena au urcat ansambluri folclorice din tara, dar si din Israel, Italia, Spania, Slovacia, Ungaria, Bulgaria si Polonia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.