septembrie 25, 2023

In seria actiunilor initiate la Grupul Scolar “Voievodul Gelu” Zalau cu ocazia aniversarii a 159 de ani de la nasterea marelui poet national – Mihai Eminescu, se inscriu si activitatile desfasurate de catre elevii acestei unitati scolare sub genericul “Eminescu la ceas aniversar” organizate de catedra de limba si literatura romana.
Astfel, 6 echipaje a cate 4 elevi s-au confruntat in cadrul unui concurs tematic privind viata si activitatea literara a lui Mihai Eminescu, urmat de un moment artistic – dramatizarea poemului “Luceafarul”. Activitatile sustinute au avut un impact pozitiv asupra auditoriului, sala festiva rasunand de aplauzele elevilor participanti care parca nu se mai terminau.
Momentul omagial – ca expresie a celor mai sincere sentimente de recunostinta si consideratie a elevilor fata de tot ce inseamna Eminescu pentru noi, demonstreaza inca o data ca Eminescu va fi mereu actual, va ramane in timp nemuritor prin opera sa monumentala ce poarta amprenta genialitatii sale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut