septembrie 21, 2023

Modernizarea Sălii Sporturilor se apropie de final

0

Pentru reparaţiile “europene” efectuate la Sala Sporturilor s-au cheltuit peste 100000 de lei. “Carpirea” acoperişului a costat 37000 de lei.

Lucrările de reparaţii la Sala Sporturile Zalău sunt pe ultima sută de metri. “Termenul de finalizare este 24 septembrie, dar deja sunt terminate reparaţiile in proporţie de 90 la sută. Deci nu ne facem probleme in privinţa competiţiilor care vor debuta in această lună”, a declarat vineri in cadrul conferinţei de presă primarul Radu Căpalnaşiu. Valoarea totală a reparaţiilor se ridică la circa 70000 de lei. S-au efectuat reparaţii la tencuieli, la instalaţiile sanitare, băile au fost reabilitate, s-a montat gresie, faianţă şi cate un duş, unde era necesar. Au fost inlocuite unele geamuri şi uşi. Lucrările au vizat in special zona vestiarelor şi cea a intrării oficialilor şi a sportivilor, potrivit edilului municipiului Zalău, care a explicat că aceste reparaţii au fost necesare pentru a se putea desfăşura competiţiile la nivel european la Sala Sporturilor, “discutăm de impunerile de la Federaţia Europeană de Volei pentru a se putea desfăşura Champions League in Zalău, să nu mergem la Cluj”. Champions League va debuta in noiembrie.
Una din lucrările efectuate la Sala Sporturilor, aflate pe sfarşite, este cea de “carpire” a acoperişului. “Nu s-a făcut o inlocuire a acoperişului, ci s-au avut in vedere zonele afectate, in special zona centrală a sălii, unde erau plăci ruginite deja, datorită cărora apăreau infiltraţiile”, a menţionat Radu Căpalnaşiu. Suma investită pentru reabilitarea acoperişului este de 37000 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut