ianuarie 27, 2023

Mobilizare pentru familia Moreșan din Ortelec

Oameni de bine din Zalău și Ortelec, cunoscuți sau necunoscuți ai familiei, s-au mobilizat sâmbătă pentru a da o mână de ajutor familiei Moreșan să curețe tot ceea ce a ars în casa mistutită de flăcări săptămâna trecută.

Asemeni clăcilor de altădată, organizate atunci când cineva are mai multă nevoie de ajutor în urma unui necaz, așa s-au mobilizat și zălăuanii. Clăcașii au început cu îndepărtarea acoperișului ars și au continuat cu strâgerea obiectelor din interior, astfel încât lucrările de reparații să poată începe. Este nevoie să fie refăcut totul, de la acoperiș, geamuri, uși, la instalații electrice și sanitare, tencuieli și mobilier. Flăcările au distrus toată munca de peste 10 ani a familiei Moreșan, de la mobilier, haine, obiecte electrocasnice.

”Nu le-a rămas nimic. Focul a afectat întreaga casă și oamenii au mare nevoie de ajutor. Vă rog din suflet să facem un gest frumos să participăm fiecare cu ce putem să ajutăm această familie greu încercată”, ne-a declarat consilierul local Raul Dragoș, participant la acțiunea de sâmbătă alături de câțiva prieteni de-ai lui.

Vă reamintim că un incendiu de proporții a distrus, miercuri seara, locuința familiei Moreșan din Ortelec. Din fericire, familia este bine, reușind să iasă la timp din casa cuprinsă de flăcări, dar pagubele materiale sunt însemnate. Focul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00. Erau acasă doar mama, Esztera Moreșan, și cei doi copii, soțul fiind în drum spre casă de la serviciu. Norocul lor, dacă se poate spune așa, a fost că încă nu adormiseră și au reușit să iasă afară la timp din locuință.

Dacă doriți sa veniți în sprijinul familiei, puteți dona, oricât de puțin, în contul deschis pe numele Moresan Esztera Erzsebet: CONT IBAN RO75RZBR0000060022269952.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut