Mobilizare generală pentru găsirea unui bărbat rătăcit în pădure

Aproape 40 de persoane s-au mobilizat pentru găsirea unui bărbat din localitatea Păduriș, comuna Hida, care a plecat în pădure la cules de ciuperci și nu s-a mai întors acasă. Polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat activități de căutare pentru găsirea bărbatului în vârstă de 70 de ani.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a plecat de la domiciliul său luni, 13 iunie, în jurul orei 07:00, la cules de ciuperci în pădure și nu s-a mai întors acasă.

Poliția a fost sesizată despre acest caz în aceeași zi, la ora 15:30, de către soția bărbatului.
În scurt timp de la sesizare, a fost constituită o echipă de căutare formată din peste 32 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne și 7 de voluntari, pentru a desfășura activități în perimetrul localităților din apropiere.
De asemenea, în activitățile de căutare a fost folosită și o dronă cu termoviziune, mai multe autoturisme de teren, precum și motociclete cross.


Marți, în jurul orei 13:00, bărbatul a fost găsit în pădurea ce aparține de localitatea Poptelec, comuna Gârbou.
Bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni, era dezorientat și a fost predat unui echipaj SMURD, pentru investigații de specialitate.
IPJ Sălaj mulțumește tuturor celor implicați în activitățile de căutare, mai ales voluntarilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.