Mobilizare exemplară pentru tânăra grav rănită în accidentul de la Bobota

0
4024

Aproape o sută de oameni au donat sânge, în câteva zile, pentru Gabriela Nicoleta Bosânceanu, una dintre victimele accidentului rutier de săptămâna trecută de la Bobota.

Apelul familiei și al prietenilor, transmis și de cotidianul Graiul Sălajului, a convins numai vineri, 2 iulie, circa 30 de persoane să treacă pragul Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiu. Luni, până la ora 13.00, alți 40 de oameni de bine au donat sânge pentru Nicoleta.

„Rândurile dumneavoastră au avut efect. Au venit, vineri, aproximativ 25-30 de donatori de sânge pentru victimă, iar azi s-au mobilizat exemplar. Au fost 40 de donatori numai azi, care au menționat-o pe doamna Bosânceanu. Mulțumim frumos că ne-ați ajutat cu donarea de sânge”, a declarat directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină, dr.Cristina Ilieș.

Tânăra are în continuare nevoie de sânge, pentru a se putea face bine. Ea se află în acest moment la Spitalul de Urgență din Cluj Napoca, unde a fost transportată cu elicopterul SMURD imediat după accidentul în care a fost implicată, la Terapie Intensivă.

Puteți dona din orice zonă a țării, indiferent de grupa sanguină, cu mențiunea „pentru Bosânceanu Gabriela Nicoleta”.

Gabriela Nicoleta are un băiețel care, alături de familie, o așteaptă să se întoarcă cu bine acasă.

În momentul impactului, Nicoleta se afla pe locul din față dreapta, iar în mașină mai erau șoferul, în vârstă de 25 de ani, din Șimleu Silvaniei, și încă doi tineri.

Autoturismul condus de tânărul de 25 de ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 53 de ani, din Bobota, apoi s-a răsturnat și s-a izbit de un alt autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.