Mobilizare exemplară pentru tânăra grav rănită în accidentul de la Bobota

Aproape o sută de oameni au donat sânge, în câteva zile, pentru Gabriela Nicoleta Bosânceanu, una dintre victimele accidentului rutier de săptămâna trecută de la Bobota.

Apelul familiei și al prietenilor, transmis și de cotidianul Graiul Sălajului, a convins numai vineri, 2 iulie, circa 30 de persoane să treacă pragul Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiu. Luni, până la ora 13.00, alți 40 de oameni de bine au donat sânge pentru Nicoleta.

“Rândurile dumneavoastră au avut efect. Au venit, vineri, aproximativ 25-30 de donatori de sânge pentru victimă, iar azi s-au mobilizat exemplar. Au fost 40 de donatori numai azi, care au menționat-o pe doamna Bosânceanu. Mulțumim frumos că ne-ați ajutat cu donarea de sânge”, a declarat directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină, dr.Cristina Ilieș.

Tânăra are în continuare nevoie de sânge, pentru a se putea face bine. Ea se află în acest moment la Spitalul de Urgență din Cluj Napoca, unde a fost transportată cu elicopterul SMURD imediat după accidentul în care a fost implicată, la Terapie Intensivă.

Puteți dona din orice zonă a țării, indiferent de grupa sanguină, cu mențiunea „pentru Bosânceanu Gabriela Nicoleta”.

Gabriela Nicoleta are un băiețel care, alături de familie, o așteaptă să se întoarcă cu bine acasă.

În momentul impactului, Nicoleta se afla pe locul din față dreapta, iar în mașină mai erau șoferul, în vârstă de 25 de ani, din Șimleu Silvaniei, și încă doi tineri.

Autoturismul condus de tânărul de 25 de ani a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 53 de ani, din Bobota, apoi s-a răsturnat și s-a izbit de un alt autoturism parcat, oprindu-se în poarta unui imobil.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.