decembrie 5, 2022

Mobilizare exemplara a angajatilor de la Directia Silvica Salaj: Au donat sange

In fiecare zi, viata unui om depinde de o punga de sange. Azi poate fi un membru al familiei cel care asteapta sa fie salvat, maine poate fi un copil, intr-o buna zi poti fi chiar tu in situatia aceasta.

rn

"Intr- o perioada in care numarul donatorilor de sange a scazut, angajati ai Directiei Silvice Salaj, la initiativa domnului director Bogdan Pop au venit la Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj. Ei au inteles ce inseamna sa fii salvator! Le multumim frumos pe aceasta cale!", transmite Dr. Cristina Ilies, directorul CTS Salaj.

rn

Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj reuseste sa onoreze toate comenzile venite de la spitale si face parte dintr-o retea nationala si, implicit, livreaza sange si catre alte centre din tara unde este nevoie: Cluj, Maramures, Bucuresti, orase unde sunt tratati pacienti din Salaj.

rn

"Speram ca cetatenii sa se mobilizeze in urmatoarea perioada si sa ne treaca pragul cat mai multi. Ne bucuram ca avem din ce in ce mai multi tineri care doresc sa doneze, ei sunt primii care raspund la apelurile umanitare si doresc sa ajute", ne-a spus Dr. Cristina Ilies, directorul CTS Salaj.

rn

In cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Zalau se pot face si inscrieri in Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoetice pentru a da o sansa la viata bolnavilor de leucemie pentru care se cauta un donator compatibil.
Beneficiile donatorilor de sange sunt: stimularea imunitatii, regenerarea tesutului sanguin, oxigenarea mai buna a muschilor si creierului, prevenirea bolilor cardiovasculare si a accidentelor vasculare cerebrale. Sunt insa si beneficii materiale – pachet de analize gratuite, o zi libera de la serviciu, sapte tichete de masa.

rn

Programul Centrului de Transfuzie Sanguina Salaj este de luni pana vineri, intre orele 7,30 – 14.00 si, in fiecare luna, in a doua zi de sambata, intre orele 8.00 – 12.00.
Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj este situat in Zalau, str. Simion Barnutiu, nr. 91, vis-a-vis de Unitatea Militara.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *