septembrie 25, 2023

Mobilier de Jibou la RomMedica

0

Producatorul de mobilier pentru spitale si azile de batrani Grovinvest Jibou participa, in aceste zile, la targul ROMMEDICA 2009, ce se desfasoara la Romexpo Bucuresti in perioada 23-25 aprilie. “In fiecare an participam la expozitii de acest gen, pentru a ne promova produsele in special pe pia[a din Romania. La editia din acest an, am expus in standul nostru mobilier pentru trei camere de spital”, ne-a declarat Kris Goeminne, managerul Grovinvest.
ROMMEDICA, expozitie internationala de echipamente si instrumente medicale, se afla la cea de-a XIX-a editie si reuneste cele mai reprezentative firme din domeniul medical din Romania, impreuna cu firme de prestigiu din strainatate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut