Moş Crăciun a impărţit daruri juniorilor de la Viitorul Zalău

Copiii si juniorii din cadrul clubului au primit cadouri de la Mosul în cadrul evenimentului ”Vine Mosul la Viitorul” care a avut luni seara la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău


După muncă si răsplată, este o zicală care se potriveste si pentru copii si juniorii din cadrul clubului Viitorul Zalău, care nu au fost uitati nici în acest an de Mos Crăciun.

”Vine Mosul la Viitorul” a ajuns la a zecea editie si chiar dacă de data aceasta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău nu au mai urcat jucători din Liga 1 sau personalităti din fotbalul românesc, evenimentul a fost o adevărată reusită.
Locul lor a fost luat la fel ca si anul trecut de către fostii juniori: Alexandru Gudea, Răzvan Moisi, Cristian Man, Alexandru Neagota sau Alexandru Băican, cei care acum au ajuns la un nivel superior, unii dintre ei la cluburi importante si cu traditie din România.
stop_coloana Practic, unii dintre ei sunt cele mai bune exemple pentru actualii pusti de la clubul lui Daniel Sabou, iar de pe scenă toti au transmis câteva sfaturi pentru cei din sală.
La eveniment au participat părinti, invitati de seamă, oficialităti locale, iar atmosfera a fost întretinută de un tânăr violonist, dar si de către cunoscutul Dinu Iancu Sălăjeanu, cel care a si cântat câteva colinde.
Cel mai asteptat moment a fost pe final, când Mos Crăciun a invitat în scenă fiecare grupă si împreună cu antrenorii clubului, dar si cu fostii jucători de la Viitorul a împărti cadouri pentru toti juniorii de la CS Viitorul Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *