septembrie 30, 2022

Miss și Mister Zalău 2016 sunt Miruna Blidar și Dan Șandor, de la liceul API

Elevii au donat toți banii din bilete pentru salvarea zălăuancei Beatrice Cocoară


Cel mai așteptat eveniment al anului pentru liceenii din Zalău – Balul Balurilor – a avut loc vineri, 25 martie. Consiliul Local al Tinerilor a organizat sub titlul “Super-Eroi” competiția în care au fost desemnați Miss și Mister Zalău 2016.

După două ediții câștigate de bobocii de la Colegiul Național Silvania, în acest an câștigători au fost bobocii de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian.
Miruna Blidar și Dan Șandor care au interpretat super eroii Black Cannary și Captain America au fost desemnați Miss și Mister Zalău 2016.
Premiul pentru popularitate le-a revenit însă elevilor de la Colegiul Național Silvania Vedinaș Adelina și Fărcaș Sergiu, care au interpretat în bal supereroii Catwoman și Superman.
Spectacolul a fost unul desăvârșit. Organizatorii au reușit să vândă toate stop_coloana cele 500 de bilete puse la bătaie și au reușit să strângă în total suma de 7.500 de lei pe, care o vor dona pentru un scop caritabil, și anume sprijinirea zălăuancei Beatrice Cocoară, imobilizată la pat, care are nevoie de o operație în străinătate.
Organizatorii spun că pentru a mai aduna și alți bani pe care să-i doneze pentru Beatrice Cocoară, tombola la care norocoșii pot câștiga două bilete la Untold Cluj-Napoca continuă și în această săptămână. Cei care vor să se înscrie trebuie să doneze minim 30 de lei pentru cazul Beatrice Cocoară și vor intra în tragerea la sorți.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.