Misiune inedită pentru paramedici: Un băiețel a venit pe lume în ambulanța SMURD

Un băiețel a venit pe lume, sâmbătă seara, în ambulanța SMURD chemată la Someș Odorhei pentru a duce mama gravidă la spital. Paramedicii au asistat-o pe proaspăta mămică, în vârstă de 26 de ani, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă a preluat ulterior nou-născutul.

“Sâmbătă seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost solicitat prin numărul de urgență 112 despre faptul că o femeie gravidă se afla în iminență de naștere. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de la Secția Jibou, în localitatea Someş Odorhei și a găsit pacienta conștientă care a fost preluată imediat pentru acordarea asistenței medicale şi transport la spital. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a născut în ambulanța SMURD fiind asistată de către paramedici. La locul intervenției au ajuns în sprijin şi un echipaj cu medic, iar echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a preluat nou născutul”, precizează ISU Sălaj.

Atât băiețelul cât şi mama sa au fost transportați în siguranță la UPU SMURD Zalău.

“Colegii noştri Daniel, Iulian şi Florin au fost foarte bucuroși că atât mama, cât și copilul, au trecut cu bine peste această încercare. Cei trei salvatori au dus la bun sfârșit misiunea pe care, cu siguranță, nu o vor putea uita niciodată.Pompierii sălăjeni doresc să transmită pe această cale multă sănătate micuțului și mamei sale!”, este mesajul ISU Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *