Misiune facilă pentru FC Zalău

Misiune facilă pentru FC Zalău

Cu un singur punct acumulat în două etape, promovarea este tot mai departe de FC Zalău. Totuşi, şanse matematice mai sunt, în condiţiile în care şi liderul AFC Hermannstadt a pierdut pe teren propriu cu ASA II Tg. Mureş, iar distanţa până la prima clasată a rămas tot de 5 puncte. Până la urmă, de acest rezultat, “alb-albaştrii” nu au profitat, dar înfrângerea Sibiului a prins bine.

Trecând peste aceste rezultate este clar că FC Zalău nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă mai vrea să spere la promovare. În aceste condiţii, zălăuanii nu se gândesc decât la o victorie în meciul de vineri, când se vor duela cu Recolta Dorolţ.

La Zalău poposeşte “lanterna roşie”, o formaţie pe care gruparea de sub Meseş trebuie să o ia în seamă, având în vedere că sătmărenii şi-au întărit lotul în pauza de iarnă, iar acest lucru s-a văzut şi prin jocul practicat în primele două etape. Dacă în deplasarea de la Recea, Recolta Dorolţ a scos o remiză, sătmărenii au fost aproape de un rezultat pozitiv şi în meciul de pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, pe care l-au pierdut în cele din urmă la limită.

Despre adversara Zalăului, să mai spunem că s-a întărit cu câţiva jucători de la Olimpia Satu Mare, stop_coloana iar pe banca tehnică a fost instalat antrenor fostul portar al Stelei – Zoltan Ritli. Tehnicianul se bazează doar pe jucători tineri din judeţul Satu Mare, cel mai experimentat fiind Adrian Micaş fost jucător la Silvania Şimleu, care are meciuri şi în Liga a II-a.

Revenind la FC Zalău, să spunem că antrenorul Constantin Olariu va avea la dispoziţie tot lotul şi va putea fi folosit şi Gabriel Coţi, cel care la meciul de la Mediaş a fost suspendat şi care zilele trecute a participat la Buftea, la o acţiune a echipei naţionale U 21.

În turul de campionat, FC Zalău a obţinut prima victorie la Dorolţ, scor 1 – 0, după reuşita lui Gabriel Coţi. Înaintea partidei de vineri FC Zalău se află pe locul 5 cu 30 de puncte, în timp ce Recolta Dorolţ ocupă locul 15 cu doar 5 puncte acumulate.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *