decembrie 3, 2022

Misiune din partea lui Dancila pentru Tiberiu Marc trebuie se obtina 50 plus unu din voturi in turul doi la Prezidentiale

Marti, 12 noiembrie 2019, Comitetul Executiv National (CEX) PSD s-a reunit la sediul central pentru a analiza si discuta rezultatele obtinute în primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si pentru a stabili strategia din turul al doilea.

rn

Viorica Dancila a declarat imediat dupa CEX-ul "normal", lasat cu excluderi, ca fiecare organizatie PSD din tara are ca si target în turul doi, atingerea de 50%+1 de procente din votul alegatorilor, in judetele pe care le reprezinta.

rn

Atfel ca, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, este obligat de catre presedintele partidului si candidatul la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila sa obtina peste 50 % din voturile alegatorilor.

rn

Asta in conditiile in care in primul tur, Viorica Dancila s-a clasat abia pe locul al treilea, dupa Kelemen Hunor. In Salaj, PSD a obtinut 17,73%, adica 16.609 voturi dintr-un numar de 94.787 de persoane care si-au exprimat voturile.

rn

Dancila nu a precizat ce se va întâmpla cu presedintii de organizatie care nu vor putea sa atinga pragul de 50+1, la alegerile care au loc peste doua saptamâni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *