ianuarie 28, 2023

Misiune dificilă pentru stingerea incendiului de la Simex. Au intervenit pompieri din Zalău, Șimleu și Nușfalău

Incendiul care s-a produs duminică seara la ciclonul de rumeguș al fabricii de mobilă Simex din Șimleu a fost lichidat după câteva ore.

Potrivit Biroului de presă al ISU ”Porrolissum” Sălaj, în ajutorul pompierilor din Șimleu și Zalău au fost solicitați și pompierii Gărzii Nușfalău. După câteva ore de luptă cu flăcările, cei 19 pompieri implicați în misiune au reușit să împiedice propagarea focului de la ciclon la alte materiale sau imobile, incendiul fiind lichidat.

”Intervenția a fost complexă, de durată, în cadrul căreia au fost mobilizate mai multe forțe – de la Secția Șimleu Silvaniei, Detașamentul Zalău, Garda Nușfalău – în lupta cu focul, 6 autospeciale (patru de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD) și 19 pompieri. După câteva ore de luptă cu incendiul, pompierii au reușit să lichideze incendiul fără ca acesta să se extindă la alte materiale și clădiri. Felicitări colegilor noștri pentru efortul depus în această misiune complexă!”, precizează reprezentanții ISU ”Porolissum” Sălaj.

În cadrul aceleiași informări, se arată că pompierii sălăjeni au avut în weekend 41 de intervenții în situații de urgență înregistrate la nivelul județului Sălaj, o marte parte dintre acestea constând în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD, dar și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut