Misiune dificila pe malul marii: Tomis Constanta-Remat Zalau

Formatia antrenata de Dragan Djordjeic si Aurel Vlaicu va sustine sambata si duminica, la Constanta, doua partide, din cele cinci din cadrul fazei a II-a, a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. Urmatoarele doua jocuri se vor disputa la Zalau, in 8 si 9 aprilie, iar daca scorul va fi egal, 2-2, partida decisiva va avea loc la Constanta, in 12 aprilie a.c. Echipa care va castiga trei partide se va califica mai departe.
In jocurile din campionat, victoriile au fost impartite frateste: la Zalau, Remat a castigat, cu 3-1 (25-21, 25-21, 15-25, 25-20), iar la Constanta, “marinarii” s-au impus cu 3-0 (25-22, 22-13, 25-23). In disputele din etapa a II-a a Cupei Romaniei, constantenii i-au eliminat pe zalauani printr-o dubla victorie cu 3-1. Trebuie remarcat faptul ca gruparea condusa de Liviu Ciupe este singura formatie care a reusit sa castige in acest an, in fata campionilor en-titre.
Pentru Remat Zalau va fi foarte greu sa obtina trei victorii in fata constantenilor pentru a putea merge in ultima faza, dar nu si imposibil. In acest an, gruparea de la poalele Mesesului nu a pierdut nici o partida in campionat, singurul joc pierdut, fiind cel din Cupa Romaniei, de pe teren propriu, in fata formatiei antrenate de Stelio De Rocco.
Va reamintim ca in sezonul urmator, zalauanii vor participa intr-o cupa europeana, dupa o pauza de 10 de ani. Ultima formatie din Zalau care a participat intr-o cupa europeana a fost Elcond Zalau.
Rezultatele inregistrate in turul I al play-off-ului:
U Cluj-Dinamo 1-3 si 1-3;
Constam Buzau-LPS Piatra Neamt 1-3 si 2-3;
REMAT ZALAU-EXPLORARI BAIA MARE 3-0 si 3-0;
Tomis Constanta-Unirea Dej 3-0 si 3-1.
Programul complet al turului II:
TOMIS CONSTANTA-REMAT ZALAU;
Dinamo Bucuresti-LPS Piatra Neamt.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *