septembrie 30, 2022

Mireasă la Aquarel

Groom in black tuxedo hugs tender stunning bride while they stand on the street of old European town

Așa cum a prins viață povestea Aquarel, așa prind viață și încep căsnicii minunate, aici, la noi, la Hotel Aquarel.

Concepul de nou a primat întotdeauna, motiv pentru care Aquarel atrage oameni frumoși care creează noi legături minunate între ei.

Oaspeții care ne trec pragul sunt cu adevărat multumiți de serviciile oferite și de primirea călduroasă. Tocmai de aceea, și miresele aleg Aquarel!

Ziua nunții, specială și unică în viața unei femei, trebuie marcată într-un ambient deosebit, rafinat și intim, într-o atmosferă liniștită și armonioasă. Ca să rămână memorabilă, trebuie sărbătorită la Aquarel!

Aquarel Zalău oferă condiții deosebite pentru găzduirea întregului ritual de pregătire pentru cununia civilă și religioasă în apartamentul Premium, de la îmbrăcatul miresei și al mirelui de către nași, ospătarea invitaților, până la cerutul miresei și plecarea însurățeilor în acordurile muzicale ale formației care însoțește alaiul. Totul pentru a face din evenimentul mirilor un moment tradițional de neuitat.

Doritorii pot achiziționa acest serviciu sunând la Recepție Hotel Boutique Aquarel 0790.002.896 sau contactându-ne la adreasa de e-mail: contact@aquarel.ro

IMPORTANT: Cuplurile care vor achiziționa acest serviciu vor beneficia, GRATUIT, 7 zile consecutive, de acces full time la SPA AQUAREL.

Suntem onorați să găzduim acest moment unic din viața mirilor!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.