septembrie 24, 2023

Mircea Dinescu a vandut la Zalău vin, muzică şi versuri producţie proprie

0

Iubitorii de poezie au avut ocazia să se intalnească cu poetul Mircea Dinescu in cadrul evenimentului organizat sambătă de Consiliul Judeţean in sala Porolissum. Poe-tul, viticultorul şi mai nou cantăreţul Mircea Dinescu a venit să-şi prezinte ultimul volum de poezii, intitulat “Femeile din secolul trecutI, impreună cu cd-ul cu cantece, ambele lansate de Dinescu la implinirea varstei de 60 de ani.
Poetul a mărturisit zălăuanilor, in stilul său hatru, că nu mai vrea nimic de la viaţă, după ce in cadrul unei prezentări a cd-ului cu cantece, a fost confundat cu Zavaidoc, iar intr-o vizită la Paris, pe cand se afla in metrou, doi ţingani l-au confundat cu Eminescu: “Uite mă, e nebunul ăla de la televizor. Cum il cheamă…. E Eminescu mă!I.
După recitarea mai multor poezii din ultimul său volum, Dinescu a interpretat patru din cele nouă cantece de pe cd-ul apărut anul trecut. Sesiunea de autografe i-a bucurat pe cei peste 50 de iubitori de literatură, care i-au achiziţionat cel puţin o carte. Deşi cărţile şi cd-urile porneau de la preţul de 20 de lei, mulţi dintre cei prezenţi s-au inghesuit să cumpere unul din pachetele numite “Versurile, cantecele şi vinul lui DinescuI la preţul de 80 de lei, care conţinea fiecare cate o carte, un cd şi două sticle de vin din podgoriile deţinute de artist.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut