decembrie 5, 2022

Minusurile Zilelor Zalaului, dezvaluite de Primarie

La doua saptamani dupa desfasurarea Zilelor Zalaului, primarul Ionel Ciunt a dezvaluit ieri minusurile din organizarea evenimentului. 

rn

"Am facut o sedinta de analiza cu colegii din primarie, in ideea ca la editiile urmatoare sa nu le mai repetam. Minusurile cele mai multe a fost legate de nemultumirea unor operatori economici ca nu le-am gasit un loc mai potrivit sa se amplaseze, desi am avut, har Domnului, anul acesta. Toti cei din Salaj care au cerut a primit fiecare cat a dorit. A fost o nemultumire a unor agenti economici legat de un agent economic din Maramures, pe care nu l-au dorit in Salaj. Nu poti sa faci o discriminare in acest sens. Le-am spus, ocupati voi spatiul acela. Mai ales ca mi-a si placut ce am vazut la ei. E vorba de "pui de morosan". Pana la urma, feed-back-ul primit de la ei a fost ok. Din pacate nu am putut sa le respect acest aspect. Am avut o intalnire in pre-ziua evenimentului. I-am intrebat, cat ai solicitat si cat ai primit? Pai, ca am primit cat am cerut. Atunci nu am avut ce sa le fac. Daca era unul cu un stand care nu se incadra in ceea ce am cerut noi, l-am fi refuzat. Dar altfel…", a explicat primarul.
Legat de sonorizarea proasta de la concertele organizate in parcarea din spatele Primariei, Ciunt spune ca administratia locala nu are nici o vina, deoarece serviciul a fost subcontractat cu organizatorul local de evenimente Hot Paprika.
"Legat de sonorizare, am avut un contract cu Hot Paprika, care s-a ocupat de muzica si sonorizare. Am vorbit doar telefonic cu domnul Hendea, dar este plecat. Vreau sa vad ce s-a intamplat. Pana la urma, nu e obligatoriu sa incheiem contract cu Hot Paprika in fiecare an", a spus Ciunt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *