septembrie 24, 2022

Minora de 11 ani din Zalau a fost gasita la 10 zile de la disparitie, in judetul Bihor

Piros Julia, minora de 11 ani din Zalau plecata de acasa in mod voluntar, la data de 12 iunie, a fost gasita vineri, 22 iunie, de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Compartimentul Urmariri, in judetul Bihor, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Salaj.

rn

Minora a plecat din localitatea de domiciliu impreuna cu prietenul ei de 14 ani. Niciunul dintre minori nu au fost victimele vreunei infractiuni. Ambii au fost incredintati reprezentantilor din Centrul de Servicii Sociale "Speranta" Zalau. Familia minorei de 11 ani este de etnie roma si locuieste cu chirie in cartierul Pacii intr-o garsoniera din blocul Mobila de pe strada Armoniei, pecizeaza Politia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.